WieWasWie Blog

De beste instappers voor dames en heren

Instappers zijn sinds dat ze op de markt gekomen zijn altijd ontzettend populair geweest omdat ze zoveel gemak met zich meebrengen. Je hoeft geen moeite te doen, vaak geen veters te strikken en je stapt zo je schoenen in. Vaak zitten ze ook nog eens lekker en je kunt op deze manier snel even een blokje om of naar de supermarkt, ideaal dus voor veel situaties. De laatste jaren zijn er voor zowel instappers heren als voor instappers voor vrouwen veel uiteenlopende soorten instappers op de markt gekomen. Niet meer enkel simpel om gemakkelijk in te komen maar tegenwoordig ook steeds vaker als echt mode-item. Zelfs de grootste merken werken tegenwoordig met het concept van instappers.

Voor ieder een passend model

Zoals gezegd zijn er de laatste jaren dus veel variaties van de standaard instapschoen op de markt gebracht. Zo zijn de instappers alleen nog maar populairder geworden omdat er voor iedereen tegenwoordig wel een passend instapper model te vinden is. Van uitbundig en duurt tot simpel en goedkoop. Maar niet enkel meer voor het gemak, je vindt instappers ook steeds vaker als standaard schoen van een gerenommeerd merk of voor op de werkvloer. Zo is de instappers werkschoen de laatste jaren ook steeds populairder geworden, vooral op de boerderij en in het magazijn wordt steeds vaker gebruik gemaakt van instapper werkschoenen.

Welk model past jou het best

Voor de beste instappers heren of vrouwen voor jou is natuurlijk de vraag: welk model heb jij nodig het belangrijkst. Hiervoor zul je jezelf moeten afvragen waar je de instappers voornamelijk voor gebruiken zal. Is dit op het werk, voor een snelle ingeving of gewoon als dagelijks draagbare schoen? Afhankelijk hiervan kun je jouw lokale scapino of andere schoenenwinkel bezoeken en op zoek gaan naar de perfecte instapper schoen voor jou. Zo is de instapper de laatste jaren uitgegroeid tot een van de geliefdste schoensoorten van Nederland.

The post De beste instappers voor dames en heren appeared first on Wie was wie blog.

Duurzaam leven is steeds belangrijker 

Duurzaam leven is steeds belangrijker. Zo’n 70% van de wereldbevolking wil meer duurzame producten kopen, maar weet niet goed waar ze moeten zoeken. sustainable.family is dé webshop die hier verandering in wil brengen! Zij bieden een groot assortiment aan duurzame producten en streven naar een duurzamere toekomst. Daarnaast geven zij je tips om ook zelf duurzamer te leven!

Waarom wordt duurzaam leven steeds belangrijker?

Mensen worden steeds bewuster van de impact die ze hebben op het milieu. We leven in een tijd waarin we massaal consumeren en veel spullen weggooien. Dit kost niet alleen heel veel geld, maar is ook heel erg slecht voor het milieu.

We kunnen onze impact op het milieu verkleinen door bewuster te leven en te consumeren. Dit hoeft niet moeilijk of duur te zijn!

Duurzaam leven, wat houdt dat in?

Duurzaam leven houdt in dat je bewust bent van de impact die je hebt op het milieu en hiernaar handelt. Dit kan bijvoorbeeld door minder vlees te eten, kleding te kopen van duurzame materialen of energiezuinige apparaten te kopen.

Op de webshop van sustainable.family vind je duurzame producten voor in iedere categorie! Van duurzame fashion tot aan eco-vriendelijke verzorgingsproducten, je kan het allemaal vinden op deze webshop.

Denk aan onze kinderen

Wanneer we duurzamer leven, denken we niet alleen aan onszelf, maar ook aan onze kinderen en kleinkinderen. Zij zullen namelijk moeten leven in een wereld die wij vandaag hebben achtergelaten. Door bewust te leven, kunnen we ervoor zorgen dat onze kinderen en kleinkinderen ook een mooie toekomst hebben!

Overtuig andere om ook duurzaam te gaan leven

Het is belangrijk dat we onze vrienden en familie ook gaan overtuigen om duurzaam te leven. Wanneer iedereen bewust is van het feit dat we maar één planeet hebben, zullen er steeds meer mensen zijn die duurzaam willen leven. Dit is de enige manier waarop we ervoor kunnen zorgen dat onze planeet ook in de toekomst nog leefbaar is!

The post Duurzaam leven is steeds belangrijker  appeared first on Wie was wie blog.

Wat een crypto cursus voor jou kan betekenen

Mocht het zo zijn dat jij een echte ondernemer bent dan is dat natuurlijk hartstikke mooi. Dit is dan ook iets wat ervoor kan zorgen dat jij niet bang bent om nieuwe dingen te proberen. Daarnaast kan dit betekenen dat jij jouw zaken goed op orde hebt, hier mag je dan ook trots op zijn. Nu is het zo dat jij als ondernemer zijnde altijd op zoek bent naar nieuwe manieren om aan geld te komen. Mocht het namelijk zo zijn dat jij iets mee krijgt over een manier waarop mensen geld verdienen dan wil jij er gelijk alles over weten, en dat is goed. Dit kan er namelijk voor zorgen dat jij kansen hebt die andere mensen niet hebben. Nu is het zo dat jij de laatste tijd veel hebt gehoord over crypto, wat het precies is en dat je er veel geld mee kan verdienen. Dit is dan ook het moment geweest dat bij jou alles op hol sloeg en je er alles over te weten moest komen. Je bent er nu echter achter gekomen dat het een zeer ingewikkeld wereldje is waar je niet zomaar tussen komt. Een crypto cursus is dan ook helemaal niet zo een gek idee.

Ga er voor! 

Mocht het dan zo zijn dat jij daadwerkelijk geld wilt gaan investeren in de crypto dan is dat natuurlijk mooi. Je moet er echter wel voor zorgen dat je dit op een juiste manier doet, dat is niet altijd even makkelijk. In dit geval kan jij er voor kiezen om een crypto cursus te gaan volgen zodat jij er meer over te weten kan komen. 

Let hier op

Let er echter wel op dat de crypto markt zeer onstabiel is. Je kunt hier dan ook heel snel veel geld verdienen, maar ook razendsnel al je geld kwijtraken. Een crypto cursus volgen is dan ook aangeraden. 

The post Wat een crypto cursus voor jou kan betekenen appeared first on Wie was wie blog.

Sportweddenschappen, de soorten sporten

Wedden op sport, misschien is dit voor jou nog een onbekende term, wij zullen het je kort uitleggen. Bij het wedden op sport, plaats je een weddenschap op een uitkomst in een wedstrijd van de sport. Bij het inzetten van jouw weddenschap kies je een bepaald geldbedrag en hiermee kan je leuke winsten pakken. Zo kan je inzetten op het winnende team, het aantal rondes en ga zo maar door. Heb jij een favoriete sport en kloppen je uitkomsten vaak? Dan is dit wat voor jou! Het wedden op sport, maakt het kijken naar de wedstrijd nog spannender! Hieronder hebben we een aantal sporten, met de bijkomende weddenschappen, voor jou weergegeven.

Wedden op voetbal

Laten we beginnen met voetbal, dit is overigens een bekende sport waar veel mensen van houden. Het gokken op voetbal, kan tijdens en voor de wedstrijd. Dit kan je doen bij diverse online casino’s. Denk hierbij aan bijvoorbeeld TOTO. Het aanbod aan soorten weddenschappen bij voetbal is enorm. Je hebt weddenschappen zoals:

 • 1×2 weddenschap: inzetten op het winnende team.
 • Halftime/fulltime weddenschap: inzetten op het team dat voorstaat in de rust.
 • Under/over weddenschap: inzetten op het aantal doelpunten. Over of onder een bepaald aantal doelpunten.
Wedden op paarden

Paardrijden, je moet ervan houden maar dat neemt niet weg dat deze sport een heel aantal leuke weddenschappen heeft. De paardenraces zijn vaak spannend en ze gaan met volle snelheden ervandoor. Het wedden op paarden kent leuke weddenschappen zoals:

 • Winnend weddenschap: inzetten op het winnende paard.
 • Plaats weddenschap: inzetten op welk paard in de top 3 beland.
 • Duo weddenschap: inzetten op de twee paarden die als eerste de finish bereiken.
Wedden op boksen

Boksen is uit zichzelf al een spannende en meeslepende sport. Maar door te wedden op boksen vergroot je dit nog meer! Ben jij een echte fan van boksen en kloppen je voorspellingen vaak? Kijk dan eens naar de weddenschappen zoals:

 • Winnaar weddenschap: inzetten op degene waarvan jij denkt dat hij gaat winnen.
 • Winnaar van een ronde weddenschap: inzetten op de winnaar van de ronde.
 • Meer of minder rondes weddenschap: inzetten op het aantal rondes minder of hoger dan een bepaald getal.
Wedden op Formule 1

Formule 1, een super spannende sport met hoge snelheden. Durf jij het aan om een weddenschap te plaatsen op deze te gekke sport? Kijk dan eens naar de volgende weddenschappen zoals:

 • Top 3 uitslag weddenschap: inzetten op de top 3
 • Kwalificatie weddenschap: inzetten op de kwalificaties in de wedstrijd

The post Sportweddenschappen, de soorten sporten appeared first on Wie was wie blog.

Wat heb je nodig om motor te rijden?

Het is geweldig om op een motor te rijden. Het is een van de leukste manieren om je te vervoeren. Het rijden op een motor geeft je een echt gevoel van vrijheid die met niets anders te vergelijken is. Een motor is echt een geweldig vervoermiddel. Als je eenmaal een motor hebt, wil je hem nooit meer kwijt. De eigenaren van de motor zijn enorm trots op hun motor. Toch kun je niet maar zo de weg op met een motor. Je hebt voordat je legaal de weg op kan met een motor een aantal dingen nodig, maar wat heb je allemaal nodig om op een motor te rijden?

Rijbewijs

Ten eerste heb je om een motor te kunnen besturen een speciaal motorrijbewijs nodig. Je mag niet met een autorijbewijs een motor besturen. Een motor is echt heel iets anders dan een auto. Daardoor heb je dus een heel nieuw rijbewijs voor nodig. Ook een scooterrijbewijs telt niet. Je hebt echt een speciaal motorrijbewijs nodig om op de openbare weg te rijden met een motor.

Verzekering

Ten tweede moet je motor verzekerd zijn. Net als ieder voertuig dat de weg op gaat moet ook een motor verzekerd zijn. Door de verzekering kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Er zijn veel verschillende soorten motorverzekeringen. Afhankelijk van de door jou gekozen dekking heb je een premie die je maandelijks betaalt. Ben je op zoek naar een goedkope motor verzekering? Dan is deze honda motorverzekering misschien wel iets voor jou!

The post Wat heb je nodig om motor te rijden? appeared first on Wie was wie blog.

Wat doet een schoonheidsspecialist?

Iedereen heeft vast wel een keer van een schoonheidsspecialiste gehoord. Een schoonheidsspecialiste zorgt ervoor dat jij jouw schoonheid weer krijgt. Er zijn natuurlijk erg veel manieren om jouw schoonheid goed tot zijn recht te laten komen. Deze manieren en de dingen die een schoonheidsspecialiste jouw adviseert om te doen zijn afhankelijk van jouw gezocht en van jouw wensen. Iedereen heeft een ander gezicht, dus het is logisch dat iedereen dan ook een andere behandeling kiest. Maar uit welke behandelingen kun je allemaal kiezen?

Wenkbrauwen

Een van de bekendste dingen om naar een schoonheidsspecialiste te gaan is voor je wenkbrauwen. Je wenkbrauwen kunnen je gezicht prachtig maken, maar ook compleet verpesten. Je hebt dus echt een ervaren schoonheidsspecialiste nodig om jouw wenkbrauwen mooi te laten worden. Een van de dingen die je kunt doen met je wenkbrauwen is om ze te laten verven met henna. Henna is een semi-permanente make-up. Hierdoor heb je een aantal weken geen omkijken meer naar je wenkbrauwen. Het is wel belangrijk om te kijken of jouw specialist een opleiding henna brows heeft gevolgd. 

Wimpers

Een ander iets om naar een schoonheidsspecialist te gaan is voor je wimpers. Wimpers laten je ogen groter lijken. Wil je dus een look creëren met grote ogen? Dan is het een goed idee om je wimpers te laten doen door een specialist. Check van tevoren wel even of de specialist ook een wimper cursus heeft gevolgd. De wimpers liggen natuurlijk dicht bij je ogen. Het is daarom belangrijk om zorgvuldig te werk te gaan. Een opgeleid iemand zal dat natuurlijk voor je doen. 

The post Wat doet een schoonheidsspecialist? appeared first on Wie was wie blog.

Persoonlijke verzorging voor mannen

Tips persoonlijke verzorgingstrends in 2022. Het gebied van persoonlijke verzorging is altijd in beweging en groeit. Met de opkomst van sociale media en internet verandert de manier waarop we ons aan de wereld presenteren voortdurend. Hier volgen enkele van de meest populaire trends in 2022. 1. Lichaamshaar de nieuwe trend 2. Zelfzorg is meer dan belangrijk 3. Water drinken 4. De opkomst van de baard. Met deze tips en trends geven we je inzicht in de persoonlijke verzorging van de man. Het is belangrijk om jezelf goed te verzorgen zodat je minder kans hebt op ziektes en bijvoorbeeld overgewicht.

Lichaamshaar de nieuwe trend

Er zijn een paar dingen die mannen de neiging hebben om te verwaarlozen als het gaat om hun persoonlijke verzorging. Lichaamshaar is er een van, maar dat betekent niet dat je het moet verwaarlozen. Lichaamshaar wint de laatste jaren zelfs aan populariteit en mannen beginnen het te dragen. In 2021 zal deze trend naar verwachting nog populairder worden.

Zelfzorg is meer dan belangrijk

Zelfzorg is een trend die de laatste jaren aan populariteit wint. In de wereld van persoonlijke verzorging is zelfzorg een groot probleem. Steeds meer mensen nemen de tijd om ervoor te zorgen dat hun huid gezond is, hun wenkbrauwen worden verzorgd, en dat hun kapsel er verzorgd uitziet. Ben je ontevreden over je kapsel? Overweeg dan een haartransplantatie Turkije. Mensen nemen de tijd om ervoor te zorgen dat ze er op hun best uitzien, zelfs als dat betekent dat ze een keer per week naar de spa gaan.

Water drinken

Drinkwater is een belangrijk onderdeel van zelfzorg. Water helpt je huid gezond te houden en je lichaam goed te laten functioneren. Als je niet gewend bent om water te drinken, probeer dan klein te beginnen en langzaam op te werken tot twee liter per dag.

De opkomst van de baard.

Gezichtshaar is een ander ding dat mannen de neiging hebben om te verwaarlozen. Sommige mannen denken dat ze gladgeschoren moeten zijn om professioneel te zijn, maar dat is gewoon niet waar. Enkele van de meest succesvolle mannen ter wereld hebben baarden. In 2021 zullen naar verwachting steeds meer mannen hun baard laten groeien. Ben je niet tevreden over je baard? Overweeg dan een baardtransplantatie.

Sporten en bewegen

Naarmate meer mensen gezondheidsbewust worden, hebben ze de neiging om meer te bewegen. Sport en beweging zijn een ander belangrijk onderdeel van zelfzorg. Als je geen hardloper of fietser bent, probeer dan lid te worden van een sportteam of volg een les in je plaatselijke sportschool.

The post Persoonlijke verzorging voor mannen appeared first on Wie was wie blog.

Welke board voor welk terrein?

De eerste vraag die je jezelf moet stellen bij een snowboard kopen, is hoeveel tijd je in het park doorbrengt met het rijden op halfpipes , rails en andere obstakels. Hoeveel tijd wil je in het park doorbrengen hiermee? Dat kan je veel vertellen over de beste type snowboard kopen voor jou. Als je meer dan de helft van je rijtijd in het park doorbrengt, moet je duidelijk voor het park board gaan. Iets aangenaams, zachts en ongecompliceerds. Overweeg een all mountain board als je 50% van je tijd in het park en 50% in de bergen doorbrengt.

Freeride snowboards en all-mountain/freestyle

Veel freeride snowboards bevatten directionele flex om je meer stabiliteit te bieden en je te helpen meer kracht uit de staart van het snowboard te halen. Deze eigenschappen zullen je helpen om een ​​goed gevoel voor de cuts te krijgen. Er zijn ook speciale snowboard bindingen verkrijgbaar met een bijbehorende flex, passend bij je snowboard. Dit soort board is iets meer gespecialiseerd en is ontworpen voor een specifiek type rijden. All mountain/ freestyle boards zijn om samen te vatten, een subset van freestyle boards die duurzaam genoeg zijn om solide all-mountain prestaties te bieden, evenals de subset van all-mountain boards die geen al te stijve flex of enige vorm van tech ingebouwd hebben en maken een grote afweging in termen van freestyle boards.

Powder snowboards

Met dit soort board kun je de tail zo snel naar buiten schoppen in diepere sneeuw, en het heeft ook een directionele flex, wat een stijvere tail betekent voor stabiliteit en een zachtere neus om het boven op de poeder te laten buigen in plaats van te duwen erin. Veel van deze boards hebben een ontwerp met een zwaluwstaart, wat je een beetje extra lengte geeft, wat helpt op hard terrein, maar niet veel oppervlakte toevoegt, zodat de staart nog steeds prachtig zinkt. Dit type board wordt aanbevolen als je in een gebied woont of rijdt waar veel sneeuw valt. Het verbetert de algehele ervaring aanzienlijk.

The post Welke board voor welk terrein? appeared first on Wie was wie blog.

Voordat je het zag, was het al te laat

Heb je het ooit eens meegemaakt? Een ongeluk in het verkeer? Wanneer je je rijbewijs haalt, hoop je echter dat het nooit gebeurd. Echter kun je het niet altijd voorkomen. Ondanks dat je zo voorzichtig bent, kan niemand er aan ontkomen. Of je het nu hebt met de fiets, de auto, de bus, de trein; het kan altijd voorkomen. Als je een ongeluk hebt gehad, kun je schade hebben opgelopen. Dit kan fysieke schade zijn, maar bijvoorbeeld ook mentale schade. Ben je benieuwd wat je moet doen als je een ongeluk hebt gehad? Lees dan verder.

En daar gaat al je spaargeld

Wanneer je autoschade hebt, kun je je spaargeld vaak snel gedag zeggen. Schade aan je auto of iets anders is namelijk niet altijd goedkoop. Zeker als je nog maar een student bent of net bent begonnen met werken, zal je niet een heel hoog maandinkomen hebben. Wanneer je dan schade rijdt zou het zonde zijn, dat als het ongeluk niet jouw schuld is, je toch veel geld kwijt bent aan schade. Dit kun je voorkomen door het inschakelen van een letselschade specialist.

De specialist voor al je zaken

Wanneer je een letselschade advocaat in de armen neemt, kun je kijken of je eventueel schade kunt claimen bij de tegenpartij. Zeker wanneer je niet vaak een ongeluk hebt gehad of wanneer je nog nooit een ongeluk hebt gehad, is het je vaak niet duidelijk wat je precies moet doen. Dat hoeft ook gelukkig niet. De letselschade specialist zal je hierbij helpen. Dit komt doordat de letselschade specialist exact weet wat ze moeten doen. Met een letselschade specialist hoef je hier ook echter helemaal geen verstand te hebben en kun je lekker rustig achterover zitten en je verhaal doen en de letselschade specialist probeert alles voor je uit te zoeken.

Ook een bij jou in de buurt

Ongelukken gebeuren in heel Nederland. Voornamelijk in de hoofdstad. Een letselschade advocaat Amsterdam heeft het dan ook dagelijks druk met heel veel ongelukken. Er komen veel mensen bij de letselschade advocaat Amsterdam doordat daar de meeste ongelukken gebeuren. De letselschade advocaat Amsterdam kan dan ook het beste de situatie in Amsterdam het beste beoordelen. Ondanks dat de letselschade advocaat Amsterdam veel af weet van de verkeersituatie in Amsterdam zal die minder weten bij de situatie in Nijmegen. Dit komt doordat de verkeersituaties in beide steden heel anders zijn. Heb je een ongeluk in Amsterdam gehad? Schakel dan een letselschade advocaat Amsterdam in.

The post Voordat je het zag, was het al te laat appeared first on Wie was wie blog.

Wat zijn leuke activiteiten voor een vrijgezellenfeest?

Je moet het maximale uit iemands vrijgezellenfeest halen. Dit is namelijk zijn laatste dag als single, voordat hij het getrouwde leven in gaat. Daarom is het van belang om goed uit te pakken en hem de avond van zijn leven bezorgen. Wil je weten welke activiteiten je kan doen om hem een onvergetelijk vrijgezellenfeest te bezorgen? Lees dan deze blog!

High Class Escort

Een High Class Escort Amsterdam is in staat om je een ongelooflijke avond te bezorgen. Een High Class Escort versterkt de feestvreugde door veel spanning in de avond te brengen. Van een sexy striptease tot een lapdance, zij zorgen voor het spannendste vermaak van de avond. Je kan een High Class Escort voor de hele avond inhuren en zij treffen alle voorbereidingen voor jullie.

Bubbel voetbal

Bubbel voetbal lijkt in zekere zin op voetbal. Alleen zit je met bubbelvoetbal vast in een opblaasbare bubbel. Echter moet je dit niet gaan spelen voor het mooie voetbal. Vaak leidt bubbel voetbal meer tot beuken dan tot voetballen. Je kan ervoor kiezen om een locatie af te huren en met of zonder begeleiding te spelen. Wanneer je gaat bubbel voetballen met de maten, dan heb je zeker een leuke dag.

Stormbaan

Heb je vaak Ninja Warrior of Wipe-Out gekeken en denk je dat je het beter kan? Dan is dit de mogelijkheid om de stormbaan te trotseren. Je kan zowel een stormbaan afhuren als ergens naartoe gaan in de natuur. De meeste stormbanen hebben een klimrek, touw, een evenwichtsbalk en over het algemeen een glijhelling. Je kan het voor je plezier doen, maar je kan er ook een competitie van maken met je vrienden.

The post Wat zijn leuke activiteiten voor een vrijgezellenfeest? appeared first on Wie was wie blog.

Een safari vakantie in Afrika!

Een safari vakantie is staat bij veel mensen op de bucketlist! Maar wat precies is een safari?  Er valt zoveel te beleven zoals op zoek gaan naar leeuwen, giraffes, gnoes en nog veel meer. Het Swahili woord safari is eigenlijk afgeleid van het arabische woord safar wat reis betekent. Bij een safari vertrek je alleen of met meerdere mensen voor een lange periode naar een bush of de jungle. Vroeger was dit voornamelijk om te jagen op grote dieren. 

Wat moet je meenemen naar een safari? 

Als je op een safari vakantie is het belangrijk dat je essentiële dingen meeneemt zoals een goede camera. Hoewel de meeste smartphones tegenwoordig een goede camera hebben is het toch een beter idee om een echte camera mee te nemen. Kies vooral voor een camera met een goede zoomfunctie, aangezien je de dieren in het wild moet gaan zoeken. Ook is het belangrijk dat je warme kleren meeneemt. Het klinkt raar omdat je denkt Afrika is toch warm. Maar omdat de meeste dieren voor zonsopgang actief zijn. Overdag is het simpelweg gewoon te heet voor de dieren en ze zich voor de zon schuilen. Daarnaast dalen de temperaturen in de avond echt heel snel. Het is echt een aanrader voor een avonturier!

The post Een safari vakantie in Afrika! appeared first on Wie was wie blog.

Welke sportschool Arnhem is nou goed

Bent je op zoek naar een sportschool Arnhem en omstreken die veel ervaring en kennis heeft over fitness? Dan raad is Rowin PT zeker een aanrader. Het bedrijf genaamd heeft allerlei verschillende soorten werknemers in dienst die beschikken over de juiste diploma. Hierdoor kunnen zij je optimaal te hulp staan met het te behalen van jou doelen. Als je normaal gesproken alleen sport, dan zal je al snel merken dat de motivatie vaak wat minder is. Daarbij is het natuurlijk ook lastig om elke oefening te leren. Hierdoor is het altijd vrij eng om een grote fitnesszaal binnen te lopen. 

Een goede personal trainer

Het fijne aan sportschool Arnhem  is dat zij je hier stap voor stap helpen met elke oefening. Hierdoor zal je meer resultaat behalen dan dat je alleen had gekund. Wat ook uiteraard merkwaardig is aan Rowin PT is dat zij je hier ook helpen door middel van een voedingsschema. Hierdoor zal je 3 keer meer resultaat behalen bij dit bedrijf!Als je dus op zoek bent naar een bedrijf dat ervaren personal trainers in dienst heeft, dan raad ik je het bedrijf zeker aan! Dus ga vandaag nog langs om in contact te komen met een personal trainer.

The post Welke sportschool Arnhem is nou goed appeared first on Wie was wie blog.

Waarom sporten zo leuk is

Hou je van plezier maken? Natuurlijk doe je dat! Wie houdt er niet van een leuke tijd? Welnu, een van de beste manieren om plezier te maken is door aan sport te doen. Sport is een geweldige manier om aan lichaamsbeweging te doen, en het biedt ook veel andere voordelen. In deze blogpost zullen we enkele redenen bespreken waarom sport zo leuk is. We zullen ook kijken naar de vele voordelen die fysiek actief zijn met zich meebrengt.

Voor iedereen wat

Een van de beste dingen aan sport is dat er voor elk wat wils is. Of je nu van teamsporten houdt of van individuele sporten, er is altijd wel een sport die je leuk vindt. Teamsporten zijn geweldig omdat ze je in staat stellen samen te werken met andere mensen en een gemeenschappelijk doel te bereiken. Individuele sporten zijn ook leuk, en ze kunnen je helpen je vaardigheden te verbeteren.

Gezond

Sport is ook een geweldige manier om gezond te blijven. Lichaamsbeweging is belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid, en sport is een geweldige manier om aan lichaamsbeweging te doen. Bovendien kan sport je helpen in vorm te blijven en een gezond gewicht te behouden, door bijvoorbeeld een roeitrainer te gebruiken. Lichamelijk actief zijn wordt ook in verband gebracht met een verminderd risico op veel ziekten, waaronder hartaandoeningen en beroertes, dus sport is een geweldige manier om je gezondheid te beschermen.

Info: Tunturi.com

The post Waarom sporten zo leuk is appeared first on Wie was wie blog.

Een warme jas in de winter

In de winter hebben we allemaal behoefte aan wat extra warmte. De dagen zijn kort, de zon is bijna niet te zien en vaak waait en regent het. Dit zijn geen ideale omstandigheden om er op uit te trekken. Het liefst blijf je dan binnen zitten op de bank bij de verwarming, terwijl je veilig vanuit je huiskamer naar buiten kijkt. Toch is het niet altijd mogelijk om binnen te blijven bij slecht weer. Soms moeten we ‘s ochtends vroeg door de regen op de fiets naar school of werk, of na een avondje uit in de kou terug naar huis. Op zo’n moment komt een warme jas, zoals die van canada goose goed van pas.

Warm maar toch modieus

Warme jassen zijn fijn om te hebben, maar zien er niet altijd even leuk uit. Ze zijn vaak erg dik en zwaar, waardoor ze niet altijd heel flatterend zijn. Gelukkig worden er steeds mooiere jassen gemaakt, en door innovaties op het gebied van materialen zijn ze ook lang niet altijd meer zo groot en log als voorheen. Op deze manier kan je dus modieus de deur uit, ook als het koud en guur is buiten. Als je bijvoorbeeld op een stormachtige dag wil uitwaaien op het strand, of een herfstwandeling wil maken in het bos, loop je er helemaal hip bij, zoals met een jas van canada goose.

Waar te vinden

Het is natuurlijk heel fijn om zo’n warme en modieuze winterjas te hebben, maar dan moet je er wel eerst een aanschaffen. Je kan hiervoor de winkelstraten in, of je kan online naar een exemplaar op zoek. Het voordeel van naar de winkel gaan is dat je de jas kan passen en beter kan zien wat de kleuren en materialen zijn. Zo weet je zeker dat de jas die je koopt ook bij jou past. Het voordeel van online shoppen daarentegen is dat je de deur niet uit hoeft en je jas meestal de volgende dag al bij je thuis bezorgd wordt. Het belangrijkste is natuurlijk dat je een jas vind die bij je past en waarmee je door weer en wind naar buiten kan.

The post Een warme jas in de winter appeared first on Wie was wie blog.

Een hoortoestel kopen: Hier kun je op letten

Wil je een hoortoestel kopen, maar weet je nog niet goed waar je allemaal naar moet kijken? Het apparaat moet helemaal bij jou passen, zodat je binnen een korte tijd weer kunt horen. Met een groot aantal specificaties zal er altijd een model zijn die bij je wensen aansluiten en waarmee jij weer volop kunt genieten van de geluiden om je heen. Door goed te kijken wat je allemaal nodig hebt, kun je binnen een korte tijd tot aankoop overgaan. Onderstaande informatie zorgt ervoor dat jij weet wat belangrijk is voor jouw nieuwe hoortoestel.

De modellen van een hoortoestel

Een hoortoestel kopen kan op basis van verschillende modellen, zo kun je bijvoorbeeld kijken naar een open oor. Deze is voornamelijk bedoeld voor de kleinere gehoorverliezen en je kunt hem daarom als eerste hoortoestel dragen. Door middel van een slangetje is dit model verbonden met een zacht plastic oordopje. Daarnaast kun je kiezen voor een receiver in de gehoorgang. Deze kun je inschakelen bij groter gehoorverlies en ervaren dragers zijn hierbij gebaat. Tevens kun je een model achter het oor liezen. Achter het oor zit een dun slangetje, welke verbonden is met het oorstuk in de oorschelp.

Kijken naar jouw gehoorverlies

Bij een hoortoestel kopen moet je goed weten hoeveel gehoorverlies je hebt. Een professional zal daarom eerst het gehoorverlies opmeten, waarna je het beste model erbij kunt pakken. Als je slechts weinig verlies hebt, is het niet altijd nodig om een hoortoestel te dragen. Toch kan het grote voordelen opleveren. Sommige geluiden zijn immers weer duidelijker hoorbaar, waardoor je geniet van wat zich om jou heen afspeelt. Door goed te laten meten hoe goed, of slecht, jij hoort, weet je zeker dat je een toestel kan kopen die volledig naar jouw wens is. Je merkt dat er direct verschillen zijn in het kunnen horen.

Een hoortoestel kopen, wat kost dat?

Als laatste kun je de kosten van een hoortoestel kopen op een rij zetten. Deze kosten zijn vaak voor eigen rekening, maar er zijn ook zorgverzekeraars die een deel van de kosten vergoeden. Daarbij zijn de bedragen afhankelijk van het soort toestel dat je neemt. Tevens moet je de polis van jouw zorgverzekering nalezen. De meeste basisverzekeringen vergoeden een deel van het bedrag, terwijl de rest uit jouw eigen risico of aanvullende verzekering wordt betaald. Als je alles naleest sta je niet voor verrassingen en hoef je alleen nog te profiteren van het hoortoestel dat jij in handen hebt.

The post Een hoortoestel kopen: Hier kun je op letten appeared first on Wie was wie blog.

Je relatie redden, afbreken of je ex terugkrijgen?

Bevind jij je in een lastige situatie in jouw relatie? Ben je aan het twijfelen of je je relatie wilt afbreken, redden of wil je weten hoe je je ex terugkrijgt? Het is een lastige, maar belangrijke beslissing! Het heeft veel impact op je toekomst. Geen zorgen, wij gaan je helpen! In deze blog gaan wij je van vele tips voorzien om jouw keuze makkelijker te maken.

Hoe voel je je over je (ex) partner?

Het belangrijkste is om naar je hart te luisteren. Voel je je gelukkig met je partner? Als het antwoord nee is, is het misschien tijd voor verandering. Als je niet gelukkig bent in je huidige relatie, is het tijd voor iets nieuws. Als het antwoord ja is, dan is het tijd om ervoor te gaan vechten. Het is tijd om te kijken op hoekrijgikmijnexterug.com.

Wat is de volgende stap?

De volgende stap is om aan je relatie te gaan werken. Als je je relatie wilt redden, moet je er moeite voor doen. Praat met je partner over wat er niet werkt voor jullie en probeer er samen aan te werken. Het is belangrijk dat je open met elkaar communiceert. Als je je ex terug wilt krijgen, dan moet je gaan denken aan hoe je dat gaat communiceren. Wil je dat via een bericht doen? In persoon? of via via?

Tips om aan je relatie te verbeteren

Het verbeteren van jullie relatie gaat wat werk kosten, maar is het zeker waard! Je wilt je partner duidelijk niet kwijt. Zorg dat jullie weer herinneren waarom jullie voor elkaar zijn gevallen. Focus op de belangrijke kleine dingen. Herbeleef oude mooie herinneringen en creëer fijne nieuwe herinneringen. 

Zorg er ook voor dat jullie niet terugvallen in oude slechte patronen. Identificeer jullie valkuilen, schrijf ze op, bespreek ze en probeer ze te doorbreken. Ook is het belangrijk om genoeg tijd voor jezelf te maken, als jezelf lekker in je vel zit schijnt dat door in je relatie.

Tips om je ex terug te krijgen

Als jouw relatie het helaas niet heeft doorstaan, maar je wilt het een nieuwe kans geven, zijn hier wat tips om je ex terug te krijgen. De eerste tip is om aan jezelf te werken. Zorg ervoor dat je er klaar voor bent om weer in een relatie te stappen. Geniet desnoods even van je vrije tijd. 

De tweede tip is om alles goed voor jezelf in je hoofd te hebben waarom je weer terug wilt. Je wilt het namelijk goed naar je ex communiceren. Dit gaat alleen als je, dit zelf ook duidelijk op een rijtje hebt.

De derde tip is haast je niet. Maak geen overhaaste beslissingen. Pak alles goed en nauwkeurig aan. Je krijgt hiervoor misschien maar een kans, die wil je niet verpesten door zenuwen. Als laatste tip: zorg voor een locatie en timing om je ex terug te vragen. Doe het op een comfortabele plek en tijd. 

Hopelijk hebben deze tips je geholpen om de lastige keuze te maken. Wij wensen je veel succes met welke keuze je ook maakt! Bedankt voor het lezen.

The post Je relatie redden, afbreken of je ex terugkrijgen? appeared first on Wie was wie blog.

Curlsmith Nederland voor beeldige krullen

Vaak zijn mensen geneigd om buitenlandse producten te gebruiken om krullen in vorm en model te houden. Dit is niet nodig, want ook in Nederland kun je producten vinden die je krullen in vorm en model kunnen houden. Het is namelijk belangrijk dat je krullen in model blijven en ook gezond zijn. Het is namelijk voor veel mensen een groot probleem. Elke ochtend staan er duizenden mensen voor de spiegel met verschillende middeltjes om de haren ofwel krullen in vorm te houden. Je hebt gelukkig niet meer zo veel schadelijke middelen of producten meer nodig. Er zijn steeds meer kwalitatieve en gezonde producten op de markt. Denk bijvoorbeeld aan Curlsmith Nederland

Gezonde producten 

Je vraagt je natuurlijk af wat gezonde producten dan zijn. Gezonde haarproducten zijn in eerste instantie producten die geen schadelijke ofwel chemische ingrediënten bevatten. Je kunt dan denken aan sulfaten, siliconen, parabenen en veel meer andere stoffen die je haren beschadigen. Je wilt je haren voeden en beschermen. Beschadigen is in dit geval het laatste wat je wilt. Je kunt in zo een geval bijvoorbeeld denken Curlsmith Nederland. Dit is een voorbeeld van een lijn die dan geen schadelijke stoffen toevoegen aan de producten. 

Natuurlijke producten 

Zijn natuurlijke producten dan altijd goed? Nee, het is goed om natuurlijke producten te gebruiken, maar niet alle natuurlijke producten of ingrediënten zijn van belang voor je krullen. Het is daarom goed en verstandig om goed te lezen welke ingrediënten gezond en goed zijn voor je haren en wat jij daarmee kunt doen. Je kunt je bijvoorbeeld richten op Curlsmith Nederland. Deze hebben in zekere zin een lijn met gezonde en natuurlijke ingrediënten die daadwerkelijk goed zijn voor je haren. Het is dus slim om een kijkje te nemen naar producten zoals die van Curlsmith Nederland.

The post Curlsmith Nederland voor beeldige krullen appeared first on Wie was wie blog.

Paaschocolade bestellen voor je personeel? Het kan nog!

Pasen en paaseieren zijn inmiddels onlosmakelijk met elkaar verbonden. Natuurlijk, we weten allemaal dat de paaseieren en de paashaas niet direct bij het christelijke paasfeest horen. Maar hé, iedere reden om chocolade te eten is een goede reden. En dus kun je paaschocolade bestellen voor je personeel. Je kunt paaschocolade bestellen en deze persoonlijk overhandigen, maar je kunt het ook bij ieder personeelslid thuis laten bezorgen. Het is maar net wat voor bedrijf je hebt en hoe vaak je je medewerkers ziet. Want dat is nu wel even een dingetje. Veel mensen zijn inmiddels zo gewend aan thuiswerken dat ze daar, ook nu ze weer naar kantoor mogen, voor blijven kiezen.

Paaschocolade bestellen regel je online

Oké, je bent wellicht een beetje aan de late kant. Pasen is al op 17 april 2022. Over minder dan een maand dus. Maar door te klikken op bovenstaande link kun je nog steeds een paasei chocolade bestellen. En het ook nog op tijd geleverd krijgen. Wil je het jezelf volgend jaar wat gemakkelijker maken? Dan zet je nu alvast in je agenda dat je in januari paaschocolade bestellen moet. Dan heb je nog meer keuze dan nu en ben je pas echt goed voorbereid.

Over goede voorbereiding gesproken…

Het lijkt echt belachelijk om nu al na te denken over Sinterklaas en Kerst. Ik geef toe dat het nog zo'n 9 maanden duurt voor die weer aan de beurt zijn, maar als je dan toch op de site bent voor paaschocolade bestellen, dan kun je net zo goed even kijken naar wat er nog meer mogelijk is. Je kunt zelfs nu al informatie inwinnen over de mogelijkheden voor de Kerst en Sinterklaas. Bestellen hoeft nog niet, maar je kunt al wel je wensen kenbaar maken en hiervoor een afspraak inplannen. Dat kan maar geregeld zijn.

Een leuk pakketje voor de zomer

Nu het weer een redelijk normale zomer lijkt te worden, zonder al te veel maatregelen en restricties, is het misschien wel leuk om je medewerkers ook voor de zomer een leuk pakketje te geven. Denk dan bijvoorbeeld aan een strandtas met daarin een frisbee en wat lekkers. Gewoon om ze te laten weten dat ze wel wat ontspanning hebben verdiend na deze twee rare jaren. Er zijn heel veel verschillende zomerpakketten mogelijk. Kijk maar eens op de site. Je zult zien dat er ook een pakketje voor jouw medewerkers beschikbaar is dat past binnen jouw budget. Je medewerkers zullen er blij mee zijn!

The post Paaschocolade bestellen voor je personeel? Het kan nog! appeared first on Wie was wie blog.

Duizenden doden door sigaretten, wat is de betekenis snus?

Met 480 duizend sterfgevallen per jaar als gevolg van sigaretten, exclusief de sterfgevallen door tweedehands roken van 41 duizend per jaar, is de betekenis snus de betere optie om te kiezen. Het is duidelijk dat sigaretten of zelfs E-sigaretten gevaarlijk zijn voor je lichaam. Terwijl een snus een rookloze tabak is die meestal tussen het tandvlees en de tanden op het bovenste deel van de mond wordt geplaatst. Het gebruik van snus wordt in verband gebracht met de aanwezigheid van niet-neoplastische laesies van het mondslijmvlies waarvan wordt gemeld dat ze snel genezen zodra het gebruik is gestopt. Studies hebben echter aangetoond dat het gebruik van snus kan leiden tot diabetes, als je het in hoge doses consumeert. Gelukkig is het nog steeds gezonder dan een gewone sigaret en kan een snus de kans op kanker en andere ziektes verkleinen.

Hoe stop je met roken?

Stoppen met roken is de belangrijkste maatregel die je kunt nemen om je longen te beschermen. Het is nooit te laat om te stoppen. Je arts kan je helpen om te bepalen welke stoppen-met-roken-procedure voor jouw persoonlijk het beste werkt. Je hebt vrijwel zeker ontdekt hoe het roken van sigaretten gevaarlijk kan zijn. Hieronder staan ​​een paar technieken om te stoppen. Concentreer je alleen op wat je krijgt op de dag dat je ervoor kiest om te stoppen, begin zonder sigaret. Concentreer je niet op datgene wat je zou kunnen missen. Informeer jezelf. Haal diep adem ondanks het feit dat je de neiging hebt om te roken. Houd het 10 minuten vast en laat het dan los. Zoek een afleiding die werkt, zoals breien of schilderen. Probeer een snoepje met muntsmaak te consumeren wanneer je de drang hebt om te roken, of consumeer een snus om je reis om te stoppen met roken te helpen. Je kunt deze rookloze nicotine krijgen van Snuscorp.com.

The post Duizenden doden door sigaretten, wat is de betekenis snus? appeared first on Wie was wie blog.

Wat kun je doen om fitter te worden?

Het is van belang dat mensen hun best doen om zo gezond mogelijk te leven. Natuurlijk is dit vooral voor jezelf van belang, maar het is in ieder geval aan te raden om hier zo veel mogelijk aandacht aan te besteden. Misschien heb je op dit moment niet zo’n zin om gezond te gaan leven, maar op latere leeftijd zul je er spijt van hebben als je dit niet hebt gedaan. Dat komt dan in veel gevallen doordat je begint te merken dat je lichaam en je gezondheid steeds verder achteruit aan het gaan is. De enige manier om dit zo veel mogelijk tegen te gaan is door gezond te leven. 

Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om fitter te worden. Vaak gaat het hierbij om dingen die iedereen wel kan bedenken. Toch vinden veel mensen het lastig om een begin te maken met het veranderen van hun leven. Je kunt dit het best in kleine stapjes doen. Op die manier is de kans namelijk het grootst dat je het vol zult houden. Dat komt doordat je hierdoor steeds een beetje tijd hebt om te wennen aan de verandering in je leven. Als je in één keer je hele levensstijl om probeert te gooien, is de kans dat dit lukt een stuk minder groot. 

Ga op zoek naar een leuke sport

Wanneer je gezonder wilt gaan leven en fitter wilt worden, is sporten erg belangrijk. Het is dan dus zaak om op zoek te gaan naar een sport die goed bij je past. Welke sport dit is, is per persoon erg verschillend. Je moet je bij het zoeken van een sport vooral afvragen waar je naar op zoek bent. Wil je een sport waarbij je altijd alleen traint, of vind je het leuker om samen met andere te trainen. Ook kan het slim zijn om na te denken over in hoeverre je je lichaam belast met deze sport. Als je zo snel mogelijk fit wilt worden, is het slim om op zoek te gaan naar een sport die je hele lichaam belast. Je kunt dan eens een kijkje nemen bij KO fighting fitness. Dit is een sportschool voor kickboksen Den Haag en hier kun je door middel van verschillende soorten trainingen je gehele lichaam trainen. 

Denk aan je voeding

Het is van belang dat je goed nadenkt over wat voor voedsel je binnenkrijgt. Dit is namelijk essentieel in het proces om fitter te worden. Je kunt nog zo vaak trainen, als je enkel naar de snackbar gaat om te eten, zal dit weinig nut hebben. Het is dus verstandig om uit te zoeken welke voedingsstoffen je veel binnen moet krijgen wanneer je aan het sporten bent.

The post Wat kun je doen om fitter te worden? appeared first on Wie was wie blog.

Pagina's