Feed-aggregator

Waar kan de gezinscoach van Groeii je allemaal mee helpen?

WieWasWie Blog -

Het is niet altijd even makkelijk om een gezin te hebben. We weten allemaal hoe druk we het hebben, en soms reageren we onze stress af op andere gezinsleden. Dit is helemaal niet gek! Integendeel juist, het overkomt ons allemaal. Het is heel belangrijk dat je deze problemen onder ogen komt en dat je er samen over kunt praten. Is dat moeilijk? Dan kan het slim zijn om een gezinscoach in de hand te nemen. In dit artikel lees je precies waar de gezinscoach van Groeii jullie allemaal bij kan helpen. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Voor meer informatie neem je een kijkje op groeii.nl.

Het achterhalen van de oorzaak van de problemen

Hebben jullie veel ruzies thuis? Dan moet er eerst naar de oorzaak worden gezocht. Ruzies ontstaan immers niet zomaar, en meestal zit er een pijnlijk gevoel verscholen achter de boosheid. Om erachter te komen waar de oorzaak van de woede ligt, kun je een gezinscoach van groeii inschakelen. Deze coach is immers onbevooroordeeld, waardoor alle gezinsleden hun zegje kunnen doen. De coach zal niet oordelen en in plaats daarvan zoeken naar een oplossing die past bij alle betrokkenen.

Hulp bij de opvoeding

Het opvoeden van kinderen is niet gemakkelijk, en soms weet je het gewoon even niet meer. Dat is helemaal niet gek. Misschien zitten jij en je partner wel niet helemaal op één lijn bij de opvoeding van jullie kinderen. Of misschien heeft één van jullie kinderen nét een beetje extra structuur nodig. De gezinscoach van Groeii kan jullie helpen met opvoedkundige tips. De coaches zijn namelijk allemaal professioneel opgeleid, en hebben ervaring met opgroeiende kinderen. Ben je benieuwd naar de opvoedtips? Op de blog van groeii.nl kun je er alvast een paar vinden.

Met elkaar leren praten

Wil je ervoor zorgen dat jouw gezin beter met elkaar omgaat? Dan moeten jullie elkaar leren vertrouwen én respecteren. Dit kan door goed met elkaar te praten. Niet alleen over koetjes en kalfjes, maar vooral over moeilijke onderwerpen zoals gevoelens en emoties. Ook bij jonge kinderen is het al belangrijk om open te zijn over je gevoelens. Waarom voel jij je boos? Deze emoties moeten worden geaccepteerd en begrepen, zodat jullie beter op elkaar kunnen reageren. Door dit te leren kun je ruzies voorkomen, en wordt het gezamenlijk avondeten een stuk gezelliger! Ben jij al enthousiast geworden? Op groeii.nl vindt je nog meer redenen om gezinscoaching te proberen.

The post Waar kan de gezinscoach van Groeii je allemaal mee helpen? appeared first on Wie was wie blog.

Realistisch blijven bij het sporten: zo doe je het

WieWasWie Blog -

Onderdeel van het sporten is het bewust zijn van het proces dat je doormaakt, want wanneer je sport heb je altijd te maken met de weg ergens naar toe. Realistisch blijven is hierin enorm belangrijk en hier kun je lezen hoe je dat het beste doet.

Een realistisch doel

Als je begint met sporten of ook Als je al een tijdje bezig bent zul je merken dat het hebben van een doel een van de belangrijkste dingen is die Er is. De doel zorgt ervoor dat je weet waar je naartoe aan het werken bent en dit bepaald weer welke keuzes Je moet maken tijdens het sporten. Zo kan het zijn dat je beeld is dat je conditie verbetert het hebben van dit doel zorg ervoor dat je weet dat je je niet moet focussen op krachttraining. Als het gaat over sporten is één van de belangrijkste regels dat je realistisch blijft. Dit is eigenlijk de enige manier om jezelf gemotiveerd te houden. Zodra je een doel hebt wat eigenlijk buiten je kunnen ligt, zul je merken dat je ondanks dat je heel erg je best doet kom maar ja uiteindelijke doel niet echt lijkt te bereiken. Dit had je motivatie omlaag. En je realistisch doel kenmerkt zich door de haalbaarheid. Je kan dit voor jezelf het beste besluiten of inschatten Maar het komt erop neer dat je over het doel kan zeggen: op lange termijn is dit haalbaar voor mij.

Een weegschaal

Onderweg naar dit doel is het belangrijk om te weten waar je je precies bevindt en het proces. In de spiegel kijken is voor veel mensen een manier Maar het is bij uitstek niet de beste. In de spiegel zien we namelijk alleen wat We willen zien en dat kan eigenlijk alleen maar tegenvallen Omdat je uiterlijk niet altijd iets zegt over wat er aan de binnenkant van je lichaam gebeurt. Wat hierbij helpt is het aanschaffen van een goede weegschaal. Niet alleen een weegschaal voor je lichaamsgewicht is heel handig, en dan vooral een medische weegschaal, maar ook een digitale weegschaal keuken omdat dat een manier is om bij te houden wat je binnenkrijgt.

Rust houden

En dan heb je nog de allerlaatste en Misschien op lange termijn de beste aanrader wat betreft het sporten. Rust houden gaat ervoor zorgen dat je lichaam gezond blijft. Als je kijkt naar de realiteit zeer dat mensen die veel sporten zich bewust zijn van het feit dat rust houden ook een manier is om te zorgen voor hun lichaam en ook om ervoor te zorgen dat ze op een langere periode intensief kunnen blijven sporten.

The post Realistisch blijven bij het sporten: zo doe je het appeared first on Wie was wie blog.

Families Minkels, Schuurmans, Den Ouden, Broeren, Van de Wetering en Van Gennip

Genealogie Online -

Families Minkels, Schuurmans, Den Ouden, Broeren, Van de Wetering en Van Gennip is samensteld door Johan Minkels en bevat informatie over onder andere de familie Minkels, Broeren, Schuurmans, Van Breugel, Van der Heijden, Van Erp, Van der Donk, De Laat en Kuijpers.

Families Minkels, Schuurmans, Den Ouden, Broeren, Van de Wetering en Van Gennip bevat genealogische informatie over 3.661 personen.

Family tree Ryan

Genealogie Online -

Family tree Ryan is samensteld door Kanon Ryan en bevat informatie over onder andere de familie Hamilton, Mckown, Schuyler, Thompson, Cordes, Hinrichs, Ryan, Küsel en Smith.

Family tree Ryan bevat genealogische informatie over 389 personen.

De beste raambekleding voor je huis

WieWasWie Blog -

Raamdecoratie is net als ieder element in je interieur van groot belang. Het moet allemaal bij elkaar passen, het moet in elkaar samensmelten en het moet één geheel worden. Je raamdecoratie moet dus aansluiten op je interieur, maar ook op je huis en de kenmerken hiervan. Genoeg stof om over te denken dus, maar wij geven je in deze blog nog meer voer. Meer om over te malen, ook al kun je het advies in deze blog klakkeloos overnemen voor een makkelijke en betaalbare manier om je raamdecoratie te regelen. 

Plisségordijnen

Plissé gordijnen zijn een vak apart binnen de gordijnen. Het zijn hele mooie gordijnen, dat staat voorop. Maar wat nog meer? Hebben ze nog meer te bieden? Tuurlijk, en wat dat is vertellen we je hier. Plissé gordijnen zijn gordijnen die je van boven naar onder ‘uitrolt’, de vouwen zich uit. Dit noemt men ook wel eens top-down bottum up gordijnen. Logisch, want vanaf de ‘top’ gaan ze ‘down’ als ze zich uitvouwen, en andersom gaan ze van de ‘bottom’ alleen nog maar ‘up’. Je hebt dit soort gordijnen in allerlei verschillende soorten en maten, maar plisse gordijnen op maat zijn toch wel je beste optie. Je hebt hiermee raambekleding die je gehele raam bedekt, er is geen sprake van overlap en het sluit perfect aan. Ook zijn er veel verschillende stoffen beschikbaar. De stoffen variëren van normale stof tot aan kunststof, het is allemaal mogelijk. Ook heb je de optie tussen plisségordijnen die verduisterend werken en plisségordijnen die dit niet doen. 

Kiezen

Net als je gordijnen zelf is het van belang dat het advies ook op maat is. Het kan daarom handig zijn om eens langs te gaan bij een adviseur en/of expert. Hij of zij kan je dan het juiste advies geven voor de juiste gordijnen. Je kunt zo wellicht een betere keuze maken. Medewerkers van winkels die gespecialiseerd zijn in gordijnen kunnen je vaak van alles vertellen over gordijnen. Wanneer je een bepaalde structuur beter wel kunt gebruiken en wanneer niet, wanneer je het beste de ene maat kunt nemen en wanneer beter de andere en ga zo maar door. 

Hoe werken plisségordijnen? 

Plisségordijnen werken met een kettingconstructie. Door middel van een koord met een ketting waar je aan trekt dan wel die je laat zakken, laat je de gordijnen of afdalen of hijs je ze omhoog. 

 

The post De beste raambekleding voor je huis appeared first on Wie was wie blog.

Uilenburg en meer

Genealogie Online -

Uilenburg en meer is samensteld door J. van Schie en bevat informatie over onder andere de familie Uijlenburg, Kemper, Uilenburg, Hofman, Burggraaf, Koolmees, Van Hien, Meulenbroek en Cornet.

Uilenburg en meer bevat genealogische informatie over 123 personen.

Stamboom Delanoy

Genealogie Online -

Stamboom Delanoy is samensteld door Jasper Delanoy en bevat informatie over onder andere de familie Delanoy, Delannoy, Trenson, Deruyttere, Kindt, Steukers, Vancanneyt, D'Aubioul en Van Maele.

Stamboom Delanoy bevat genealogische informatie over 27 personen.

Indische Bikken

Genealogie Online -

Indische Bikken is samensteld door Henri Bik en bevat informatie over onder andere de familie Van Nes, Meima, Bik, Los, Keuchenius, Butin Bik, Damwijk, Prins en De Vries.

Indische Bikken bevat genealogische informatie over 19.203 personen.

Een voetbalreis om nooit meer te vergeten

WieWasWie Blog -

Bijna iedereen heeft wel een favoriete voetbalclub. En er zijn heel veel voetballiefhebbers die bij bijna elke wedstrijd wel aanwezig zijn. Het maakt niet uit of het een thuiswedstrijd is of helemaal in Italië of Engeland. De echte voetballiefhebbers zijn er altijd bij. Wil je zelf ook een keertje een mooie voetbalreis meemaken? In deze blog vertellen we je meer over het plannen van een voetbalreis. Lees dus snel verder als je hier meer over wilt weten!

Gemakkelijk een reis plannen

Voetbalreizen zijn altijd heel erg gezellig, maar vergen wel een beetje voorbereiding. Gelukkig kan je voetbalreizen op deze site binnen een paar stappen plannen. Als je weet welke wedstrijd je wilt zien, zoek je deze op. Daarna kies je je reisduur. Dit kan per wedstrijd verschillen en het is dus belangrijk dat je dit goed checkt. Daarna kies je een hotel. Je kan geld besparen door niet het duurste hotel te kiezen. Je bent waarschijnlijk toch voor het grootste deel in en om het stadium. Vervolgens kies je je vlucht. Zorg ervoor dat je de vlucht ruim plant. Zo voorkom je dat je moet haasten op het vliegveld en weet je zeker dat je op tijd bent voor de wedstrijd.

Voordelen van een voetbalreis

Je kan natuurlijk ook zelf een hotelletje boeken, losse kaartjes kopen en een vlucht regelen, maar een complete voetbalreis heeft een heleboel voordelen. Als eerste ben je verzekerd van een vlucht, hotel en zitplaatsen. Wanneer je dit allemaal zelf moet regelen, kan dat voor een heleboel stress zorgen. Verder krijg je met een voetbalreis ook nog tips over het stadium. Verder krijg je ook meteen de route erbij, zodat je deze zelf niet uit hoeft te zoeken. Je krijgt ook wat informatie over de stad waar je verblijft. Zo krijg je bijvoorbeeld te horen wat er allemaal te doen is en krijg je tips om de stad te verkennen.  

Voor de fans van Tottenham Hotspur

Ben je een grote fan van Tottenham Hotspur? Dan weet je waarschijnlijk allang wanneer hun wedstrijden zijn en tegen wie. Als je een voetbalreis Tottenham Hotspur wil gaan kopen, heb je twee opties. Je kan in één keer tickets, een vlucht en een hotel boeken of je kan alleen de tickets en een hotel boeken. Dit ligt er natuurlijk aan waar je vandaan komt. Eén ding is zeker: een voetbalreis naar je favoriete club is een reis om nooit meer te vergeten!

The post Een voetbalreis om nooit meer te vergeten appeared first on Wie was wie blog.

Pagina's

Abonneren op Stambomen.net aggregator