Genealogie Online

Stamboom Van Dijk-Weesie

Stamboom Van Dijk-Weesie is samensteld door E F van Dijk en bevat informatie over onder andere de familie Van Driel, Van Egmond, Van Arkel, Groenewegen, Van Heusden, De Groot, Van Riede, Besemer en Van Holland.

Stamboom Van Dijk-Weesie bevat genealogische informatie over 5.000 personen.

Family Tree Uitermarkt

Family Tree Uitermarkt is samensteld door Jesse Uitermarkt en bevat informatie over onder andere de familie Boot, Uitermarkt, Boat, Roorda, Uitermart, Uitermerkt, Van Zante, Uijtermerkt en Veldhuis.

Family Tree Uitermarkt bevat genealogische informatie over 83 personen.

Stamboom familie Schreuder

Stamboom familie Schreuder is samensteld door Jolanda en bevat informatie over onder andere de familie Jansen, Schreuder, Van der Veen, Boekelman, Hagelstein, Burgers, Morel, Hagelsteen en Maassen.

Stamboom familie Schreuder bevat genealogische informatie over 422 personen.

Familie Weesie

Familie Weesie is samensteld door Erik van Dijk en bevat informatie over onder andere de familie Van Driel, Van Egmond, Van Arkel, Groenewegen, Du Maine, Van Riede, De Groot, Van Heusden en Besemer.

Familie Weesie bevat genealogische informatie over 5.000 personen.

Familie van Dijk-Weesie

Familie van Dijk-Weesie is samensteld door E F van Dijk en bevat informatie over onder andere de familie De Groot, Van der Meijden, Van Dijk, Groenewegen, Neef, Moerman, Roest, Heemskerk en Kost.

Familie van Dijk-Weesie bevat genealogische informatie over 5.000 personen.

Stamboom Munnig Schmidt

Stamboom Munnig Schmidt is samensteld door Roelf Schrik en bevat informatie over onder andere de familie Munnig Schmidt, Cocheret de la Morinière, Geuken, Adama van Scheltema, Soff, Koster, Van der Togt, Haase en Dietz.

Stamboom Munnig Schmidt bevat genealogische informatie over 105 personen.

Stamboom Freek

Stamboom Freek is samensteld door Sven Freek en bevat informatie over onder andere de familie Burghgraef, Manteau, Puper, Turcq, Couperus, Boelens, Merkus, Cranssen en Baud.

Stamboom Freek bevat genealogische informatie over 588 personen.

Stamboom Blommers

Stamboom Blommers is samensteld door Cor Blommers en bevat informatie over onder andere de familie Blommers, Visser, Van der Plas, Bakker, Van Mourik, De Jong, Van Dijk, Groenendijk en Van Hoewijk.

Stamboom Blommers bevat genealogische informatie over 18.577 personen.

Stamboom De Bie Uden

Stamboom De Bie Uden is samensteld door René de Bie en bevat informatie over onder andere de familie De Bie, Klein Wassink, Jansen, De Wit, Minten, Wolters, Van Rooij en Van der Laar.

Stamboom De Bie Uden bevat genealogische informatie over 24 personen.

Stamboom van de Wiel

Stamboom van de Wiel is samensteld door Peter van Gils en bevat informatie over onder andere de familie Van de Wiel, Klerks, Kuijs, Muskens, Sprangers, Van den Houdt, Vermelis, Van Loon en Smits.

Stamboom van de Wiel bevat genealogische informatie over 1.504 personen.

Stamboom familie Van Pelt

Stamboom familie Van Pelt is samensteld door Peter van Pelt en bevat informatie over onder andere de familie Van Pelt, De Jong, Visser, Van den Berg, Verschoor, Van der Linden, De Bruijn, Van Driel en Koster.

Stamboom familie Van Pelt bevat genealogische informatie over 16.993 personen.

Blacks and more

Blacks and more is samensteld door Sandra ( Black ) Nona en bevat informatie over onder andere de familie Patrick, Black, Campbell, BLACK, Blair, Fitzpatrick, PATRICK, HARRIS en Patrick Sr..

Blacks and more bevat genealogische informatie over 47 personen.

Voorouders Anje Jans

Voorouders Anje Jans is samensteld door Niek en bevat informatie over onder andere de familie Venhuizen, Lippes, Lubberts, Jans, Roelfs, Jurriens, Simons, Teeuwes en Thewes.

Voorouders Anje Jans bevat genealogische informatie over 149 personen.

Stamboom Bayards

Stamboom Bayards is samensteld door Guus Bayards en bevat informatie over onder andere de familie Van Driel, Van Egmond, Van Heusden, Van Arkel, Moerman, Cranendonck, Van Adrichem, Van Holland en Van Voorne.

Stamboom Bayards bevat genealogische informatie over 8.402 personen.

Pagina's