Waar is hij gebleven?

Via internet ben ik in contact gekomen met iemand die gegevens van een familielid, die na WO II, in Duitsland is achtegebleven. Inmiddels heeft dat familielid weer wat gegevens gevonden.
Hieruit blijkt dat hij "Germanischer Freiwilleger" was. Hij is op 15-9-1943 in dienstgetereden en een jaar later bevordert tot SS-Sturmann. Op 7-3-1945 is hij schijnbaar in Ellwangen aangekomen, alwaar hij op 18-3-1945 weer vertrokken is. Als ik het goed lees is hij naar een Pfanzer Korps gegaan.

Andere bijzonderheden zijn dat hij op 4-11-1944 een medaille heeft ontvangen en op 29-1-1945 bevriezingsverschijnselen heeft gehad. De vraag is nu, waar is hij. Het schijnt dat hij waarschijnlijk in 1944 in Aken getrouwd is, maar zeker is dat niet. Wie heeft tips waar we kunnen zoeken waar de bewuste persoon gebleven is? De naam van de beuwste persoon is mij bekend.

Als ik het goed begrijp is hij op 18-3-1945 overgeschreven naar het II SS Pfanzer Korps (http://en.wikipedia.org/wiki/II_SS_Panzer_Corps#March_1945_-_Operation_F...) Waar mee gedaan werd aan "March 1945 - Operation Frühlingserwachen".

Zoeken in Duitse oorlogsgraven? http://www.volksbund.de/graebersuche.html

The End - 1945 (http://en.wikipedia.org/wiki/2nd_SS_Panzer_Division_Das_Reich)

Pulled out of the offensive, Das Reich was transferred into Germany to refit again, then to Hungary to take part in the Lake Balaton Offensive in early and mid-March. The attack failed, and Das Reich spent the remaining few weeks of the war more or less performing a fighting retreat through Vienna to the area north of Linz, where the unit surrendered to the Americans in May 1945.