Genealogie Online

Stamboom Boes

Stamboom Boes is samensteld door Patrick Crooijmans en bevat informatie over onder andere de familie Boes, Galle, De Vlieger, De Mauw, De Bock, De Clerk, Van den Hemel Of Claeijs?, Van den Eeckhout en Dobbelaere.

Stamboom Boes bevat genealogische informatie over 39 personen.

Stamboom Van der Zande

Stamboom Van der Zande is samensteld door Patrick Crooijmans en bevat informatie over onder andere de familie Van der Zande, Oerlemans, Van Terheijen, Van der Poel, De Kort, Maes, De Bruijn, Van Hanne en Van Domburg.

Stamboom Van der Zande bevat genealogische informatie over 31 personen.

Mannen van Croy

Mannen van Croy is samensteld door Patrick Crooijmans en bevat informatie over onder andere de familie Crooijmans, Croijmans, Croymans, Krooijmans, Kroijmans, Princen, Janssen, Smits en Manders.

Mannen van Croy bevat genealogische informatie over 3.261 personen.

Familie Schoep

Familie Schoep is samensteld door B.T. Wilschut en bevat informatie over onder andere de familie Schoep, Jansen, Gerrits en Jacobs.

Familie Schoep bevat genealogische informatie over 5 personen.

Stamboom Van Egmond

Stamboom Van Egmond is samensteld door Peter van Egmond en bevat informatie over onder andere de familie Huisman, Potma, Van Egmond, Poiesz, Nijveen, De Vries, Veenstra, Boermans en O'keefe.

Stamboom Van Egmond bevat genealogische informatie over 91 personen.

Genealogie familie Reuzel

Genealogie familie Reuzel is samensteld door Gerard Reuzel en bevat informatie over onder andere de familie Niet Publiceren, Jansen, Kraaijvanger, Wezenberg, Gerritsen, Huis In 't Veld, Donderwinkel, Mentink en Besselink.

Genealogie familie Reuzel bevat genealogische informatie over 54.639 personen.

Stamboom Driesen

Stamboom Driesen is samensteld door Jonathan Driesen en bevat informatie over onder andere de familie Peeters, Driesen, Voorter, Thijs, Janssens, Braes, Van de Staey, Dresselaers en De Temmerman.

Stamboom Driesen bevat genealogische informatie over 511 personen.

Genealogie Dirk Beerta

Genealogie Dirk Beerta is samensteld door Dirk Beerta en bevat informatie over onder andere de familie Jans, Beerta, Hindriks, Hut, Laan van Der, Kamphuis, Harms, Pieters en Jacobs.

Genealogie Dirk Beerta bevat genealogische informatie over 22.155 personen.

Stamboom Roel de Ruiter

Stamboom Roel de Ruiter is samensteld door Roel de Ruiter en bevat informatie over onder andere de familie Aarts, De Louw, Tobias, De Ruiter, Bastiaans, De Leest, Van Moorsel, Bisseling en Smits.

Stamboom Roel de Ruiter bevat genealogische informatie over 2 personen.

Stamboom Julius

Stamboom Julius is samensteld door Roelf Schrik en bevat informatie over onder andere de familie Julius, Voorhof, Blom, Van der Liedt (alias: Liet), Beekel, Munnik, Douw, Voorhoff (alias: Voorhof) en Dumont.

Stamboom Julius bevat genealogische informatie over 80 personen en heeft ook een afbeeldingengallerij met 5 afbeeldingen.

Pagina's