Genealogie Online

Genealogie Tiede-Jan

Genealogie Tiede-Jan is samensteld door Tiede-Jan en bevat informatie over onder andere de familie Vlasblom, Breevaart, Houtman, Van den Breevaart, Blokland, Zandstra, Oomkens, De Jong en Van de Breevaart.

Genealogie Tiede-Jan bevat genealogische informatie over 328 personen.

Stamboom Tholen-Poirters

Stamboom Tholen-Poirters is samensteld door Clo en bevat informatie over onder andere de familie Tholen, Poirters, Schrijnemakers, Jessen, Brouwers, Rooijackers, Opgenoord, Horens en Raeven.

Stamboom Tholen-Poirters bevat genealogische informatie over 76 personen.

Généalogie Hoffet

Généalogie Hoffet is samensteld door Hoffet en bevat informatie over onder andere de familie HOFFET, LOMBARD, BURLAMACCHI, MORIN, ALLEON, BRUNETON, BALBANI, PORROVECCHIO en STROHL.

Généalogie Hoffet bevat genealogische informatie over 13.486 personen.

Genealogie Mellendijk

Genealogie Mellendijk is samensteld door Jan Mellendijk en bevat informatie over onder andere de familie Mellendijk, Heesen, Velthorst, Bruggink, Stockmann, Roenhorst, Wisselink, Heusinkveld en Oberink.

Genealogie Mellendijk bevat genealogische informatie over 2.376 personen.

Doré Siatka family

Doré Siatka family is samensteld door Doré Siatka en bevat informatie over onder andere de familie Merens, Van Foreest, Van Akerlaken, Butaye, Louage, Van Segwaert, Hoornaert, Baert en Feys.

Doré Siatka family bevat genealogische informatie over 2.038 personen.

Stamboom Van Dis/Mulder

Stamboom Van Dis/Mulder is samensteld door Rick van den Broeke en bevat informatie over onder andere de familie Toers Bijns, Mulder, Van Dis, Janssens, Authier, Scholten, Van Harlingen, Ghijssels en Ngadinem.

Stamboom Van Dis/Mulder bevat genealogische informatie over 22 personen.

Stamboom Docter

Stamboom Docter is samensteld door Hans Docter en bevat informatie over onder andere de familie Docter, Dokter, Haverkamp, Delwel, Van Dijk, Visscher, Nagelhout, Jansen en Zwerver.

Stamboom Docter bevat genealogische informatie over 1.984 personen.

300 Jaar van Dijk

300 Jaar van Dijk is samensteld door Th.J.M. van Dijk en bevat informatie over onder andere de familie Van Dijk, Van Breukelen, Streng, De Jong, Van Schaik, Van Vliet, Van der Griend, Van Leeuwen en De Wit.

300 Jaar van Dijk bevat genealogische informatie over 4.935 personen en heeft ook een afbeeldingengallerij met 1.796 afbeeldingen.

Stamboom Lubberhuizen

Stamboom Lubberhuizen is samensteld door Wessel Lubberhuizen en bevat informatie over onder andere de familie Lubberhuizen, Van Reenen, Selter, Weistra, Van der Elsken, Lubberhuisen, Klaasen, Bril en De Haas.

Stamboom Lubberhuizen bevat genealogische informatie over 54 personen.

Stamboom Knebel-Bronswijk

Stamboom Knebel-Bronswijk is samensteld door Mirjam Knebel en bevat informatie over onder andere de familie Bronswijk, Brugman, De Brabander,, Van Wouw,, Vreeburg, Knebel, Droog, Borsboom en Moolenschot.

Stamboom Knebel-Bronswijk bevat genealogische informatie over 2.206 personen.

Pagina's