Genealogie Online

Stamboom Wim Hummelman

Stamboom Wim Hummelman is samensteld door Wim Hummelman en bevat informatie over onder andere de familie Slotboom, Van Krimpen, Hummelman, Nannes, Van Kluijve, Van Boutesteijn, Rottink, Plant en Hofman.

Stamboom Wim Hummelman bevat genealogische informatie over 16.780 personen.

Ogier Tree

Ogier Tree is samensteld door Alison Ogier en bevat informatie over onder andere de familie Ogier, Watson, Shell, Lindsay, Reule, De Moet, Jacquemin, Van Es en Clarke.

Ogier Tree bevat genealogische informatie over 302 personen.

Stamboom Nicolai-Kolb

Stamboom Nicolai-Kolb is samensteld door Jean-Georges Nicolai en bevat informatie over onder andere de familie Nicolai, Roylance, Nottage, Wiffen, Vanstraelen, Kolb, Martens, Waters en Nolens.

Stamboom Nicolai-Kolb bevat genealogische informatie over 24.054 personen.

Stamboom HJ van Dijk

Stamboom HJ van Dijk is samensteld door HJ van Dijk en bevat informatie over onder andere de familie Van den Brink, Van Dijk, Van Winssen, Van Beek, Ahrens, Van de Brink, Hofman, Veldhuizen en Van Haren.

Stamboom HJ van Dijk bevat genealogische informatie over 1.753 personen.

Genealogie Van der Klei

Genealogie Van der Klei is samensteld door Marino van der Klei en bevat informatie over onder andere de familie Van Essen, Van Houwelingen, Van der Klei, Willenbroek, Hartkoorn, Noteboom, Groeneweg, De Vries en Scheenloop.

Genealogie Van der Klei bevat genealogische informatie over 2.076 personen.

Stamboom Hubert

Stamboom Hubert is samensteld door K Al en bevat informatie over onder andere de familie Hubert, Glas, Prins, De Koning, De Vrij(er), Van Os, Wijker, Kratzer en Passe.

Stamboom Hubert bevat genealogische informatie over 300 personen.

Genealogie Band-Schelen

Genealogie Band-Schelen is samensteld door Fred Band en bevat informatie over onder andere de familie Band, Van Veen, Schelen, Van der Poel, Versnel, Bant, Koster, Van der Linden en Bandt.

Genealogie Band-Schelen bevat genealogische informatie over 395 personen.

Stamboom Dudok Lage Zwaluwe

Stamboom Dudok Lage Zwaluwe is samensteld door Adriaan Dudok en bevat informatie over onder andere de familie Dudok, Dudock, Van 't Geloof, Polak, Van de Steenoven, De Graaf, Stuifmeel, Van Aken en Dubbelman.

Stamboom Dudok Lage Zwaluwe bevat genealogische informatie over 847 personen.

Genealogie Wille-Schumann

Genealogie Wille-Schumann is samensteld door J. Wille en bevat informatie over onder andere de familie De Wolf, De Rop, De Gols, Beeckman, Macharis, Moens, Van Nuffel, Meert en Van Langenhove.

Genealogie Wille-Schumann bevat genealogische informatie over 16.350 personen.

Pagina's